www.4gamers.be (© Copyright (c) 4gamers.be 2012, All rights reserved)
15/6/2012 01:15 | Door www.4gamers.be

Zuid-Korea verbiedt handel virtuele goederenHet gaat zelfs zo ver dat de regering soms maatregelen moet nemen om jongeren tegen te houden hun volledige leven online te laten plaatsvinden. Zo zijn er avondklokken ingesteld en zelfs afkickscholen opgericht.

De volgende stap van de regering is echter om de handel in virtuele goederen aan banden te leggen. Daarom zal het vanaf volgende maand verboden zijn om je daarmee bezig te houden. "Het hoofddoel van games is om entertainment te voorzien en het zou voor academische en andere positieve doelen gebruikt moeten worden", zegt het ministerie van Cultuur, Sport en Toerisme. Door virtuele zaken te verhandelen, vormt dit een "ernstige storing" van de Zuid-Koreaanse pogingen om een "gezonde gamecultuur" te creëren. Verder draagt het online handeltje ook bij "tot vele problemen in de maatschappij, waaronder jongerenmisdaad". Ook gold farming wordt verboden en je riskeert een boete van 30.000 euro en 5 jaar cel als je de regels overtreedt.

Meer weten? Lees het op 4Gamers:

Skype
0Opmerking

Previews

  • 4Gamers had een afspraak met de heren van Larian studios, maar voordat we daar konden kennismaken met Dragon Commander, was het eerst nog zaak om veilig op locatie aan te komen

  • E3 2012: Call of Duty: Black Ops II

    Vernieuwing is al lange tijd niet meer een van de pijlers van de Call of Duty-serie

  • Spec Ops: The Line

    Wanneer een complete stad wordt weggevaagd gebeuren er steevast zaken die het daglicht nooit mogen zien

screensaver Aarde bij nacht

MSN op Facebook