www.showbizzsite.be (© Copyright (c) Showbizz-site Peter De Smedt 2013, All Rights Reserved.)
10/2/2013 04:13 | Door Peter De Smedt, www.showbizzsite.be

Ann Ceurvels biseksueelAnn Ceurvels biseksueel


Ann Ceurvels is back. Ze is te zien in "Salamander" en straks staat ze weer aan de zijde van Herbert Flack in het nieuwe seizoen van "Aspe" op VTM.

Ann Ceurvels was lange tijd niet op tv te zien maar stilgezeten heeft ze nooit. De actrice vertelt in Dag Allemaal dat ze constant druk in de weer was en enkele erotische thrillers schreef, voorleesvoorstellingen voor kinderen maakte en achter de schermen nog behoorlijk wat tv-werk deed. Maar nu is Ann Ceurvels dus terug van nooit weggeweest. Concrete plannen voor de toekomst heeft Ceurvels nog niet, al starten volgende maand wel de opnames van het laatste seizoen van "Aspe" dat wellicht in 2014 op tv te zien zal zijn.

Samen met haar man Tania Poppe en Ianka Fleerackers trekt Ann Ceurvels door het land met erotische voorleesverhalen, voor volwassenen dus. Dat was een hele aanpassing voor Ceurvels die zulke voorstellen in het verleden voor kleuters deed. De actrice werd dan ook eerst zot verklaard, door haar beste vrienden nota bene.

Ann Ceurvels is al tien jaar gelukkig samen met haar vriend Tim maar ze geeft meteen ook toe dat ze biseksueel is. "Toen ik in 2001 een vrijscène moest spelen met Pascale Bal, in een videoclip van Zornik, ben ik daar voor het eerst mee naar buiten gekomen. Weet je, voor mij is homo- en biseksualiteit de normaalste zaak van de wereld. Ik bezie het simpel: in de liefde gaat het om de persoon. Of het nu een man of vrouw is, dat maakt niet uit."

Selena en Justin weer samen
Lynn Wesenbeek weg bij VTM
Downloadaward voor Hooverphonic

Skype
8Opmerking
6 feb 2013 11:29
avatar
Ze mag zeker eens langskomen om me te verwennen.
6 feb 2013 11:22
avatar
 ALFONS u zou inderdaad gelijk hebben als het over haar acteerprestaties moest gaan, in dit geval betreft het echter  haar "niet doordeweekse" seksuele voorkeuren die ze, joost mag weten waarom, zomaar te grabbel  gooit.  Als reactie daarop heb ik dan spontaan een ludiek vulgair berichtje gestuurd....kon het ni laten.
6 feb 2013 11:47
avatar
Samen met haar man Tania Poppe ??????  Haar vriend Tim ???  Denk dat diene journalist al goed diep in het glas heeft gekeken voordat die begon te schrijven aan dit artikel  :) :)
6 feb 2013 00:07
avatar
Oei stoute berichtjes,,,,weinig reactie,klopt wel n toffe madam.
5 feb 2013 14:46
avatar
Lijkt ouder dan ze is maar niettemin een lekker weif(met lange ij),mmmm!  Ze mag die van mij haar k. ns komen uitlikken, ik naai haar dan  langs achter in de poes, zoals Brusselmans dat zo mooi zegt.....
6 feb 2013 10:54
avatar

spijtig dat hier respectloze mensen commentaar geven. Maar ja  die zijn er meer dan andere.

nietwaar Dolfke en Jean ?

6 feb 2013 23:34
avatar
die heeft ook hare beste tijd gehad, dus het werd tijd voor een sappig verhaaltje om wat in de aandacht te komen....  werkt altijd...  vraag me af of ze ooit al een ku°t gebeft heeft...
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
screensaver Aarde bij nacht

MSN op Facebook

meer showbizz

verwante artikels