www.showbizzsite.be (© Copyright (c) Showbizz-site Peter De Smedt 2012, All Rights Reserved.)
23/4/2012 06:24 | Door Peter De Smedt, www.showbizzsite.be

Bert uit The Voice heeft maagringBert uit The Voice heeft maagring


Met "Girl, you’ll be a woman soon" zullen we Bert Voordeckers uit Scherpenheuvel nooit vergeten. De sympathieke man viel op door zijn fantastische stem maar ook door zijn gewicht. En dat gewicht zorgde bijna voor een rel tijdens één van de liveshows van The Voice Van Vlaanderen. De productie liet An Lemmens net op tijd ingrijpen maar Bert had de boodschap wel begrepen en besloot om een maagring te laten plaatsen. Die werd vorige week aangebracht en momenteel herstelt Bert van zijn operatie.
Dat zal volgens boekingsagent Hugo Foets in Het Laatste Nieuws twee weken duren. Maar nadien volgt er nog een ingreep aan zijn knie.

Het plaatsen van de maagring was voor Bert een hele stap want hij had enorm veel schrik. De angst voor de operatie overwinnen was de eerste stap in de goede richting. Bert wil 70 kilo afvallen en dat is niet niks. Als hij daarin lukt en gezond blijft, krijgen we binnenkort een spring-in-’t-veld op het podium te zien en daar zijn wij enorm benieuwd naar.

Foto's van The Voice The Vlaanderen

Skype
6Opmerking
13 apr 2012 00:01
avatar

Hey Bert,

Mijn complimenten voor je prestaties in 'the voice'.

Ikzelf heb 13 maart een gastric bypass laten uitvoeren en ben ondertussen 15kg lichter.

Ik heb dus veel begrip voor 'de volslanke mens' en respect voor jouw beslissing.

Je hebt bewezen dat je geen ideale maten moet hebben om een super stem te hebben, het belangrijkste is dat je langer en gezonder kan leven, voor jezelf, je gezin en alle mensen die je graag zien !!

Ik wens je een spoedig herstel en ik hoop dat je snel resultaten boekt...

Het is een ander leven, maar je leeft !!!

Groetjes,

een lotgenote Glimlach

12 apr 2012 21:23
avatar
Goed Bert, kben echt fier op jou , je bent een " warm " iemand !!! Kzal steeds een fan van je blijven , gewoon een pracht stem !!!Duim omhoog
15 apr 2012 00:35
avatar
Allee er zijn toch nog mensen met positieven reacties,,,en terechtDuim omhoogwant op de meeste forums Nadenkend
19 apr 2012 17:54
avatar
Go Bert :) Je zal je veel beter voelen (mentaal) wanneer je gezonder gaat leven.

Ik heb lang op troep geleefd (chips, friet blabla). Ik had de sjans dat ik er niet echt van verdikte, maar ik voelde mij echt slecht. Sinds ik gezonder ben gaan eten, merk ik echt het verschil. Minder snel moe, slaap ook gwn beter en opgewekter :)

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
screensaver Aarde bij nacht

MSN op Facebook

meer showbizz

verwante artikels