www.showbizzsite.be (© Copyright (c) Showbizz-site Peter De Smedt 2011, All Rights Reserved.)
06/10/2011 11:43 | Door Jasper, www.showbizzsite.be

Geheim huwelijk Veerle BaetensGeheim huwelijk Veerle Baetens


Veerle Baetens heeft het nooit verteld maar doet het deze week wél in Tv-Familie. Veerle is ten tijde van Windkracht 10 getrouwd met Geert Vlegels, nu geluidsman bij Code 37.

Maar het was geen officieel huwelijk. De twee zijn officieus en onder mekaar getrouwd want de actrice ziet er het nut niet van in om officieel te trouwen, een trouwring te dragen en een trouwboekje te hebben. De ceremonie vond zelfs onder hun tweetjes plaats in het hotel waar ze samen verbleven tijdens de opnames voor Windkracht 10. Er waren geen familieleden, geen vrienden, geen collega’s bij, dus ook geen getuigen.

De twee zien elkaar doodgraag en hebben samen een dochtertje, Billie-Louise. Toch sluit de actrice niet uit ook écht te huwen met Geert. Maar dat zal dan eerder zijn omdat ze hun jarenlange relatie willen vieren.

Bekijk hier foto's van Veerle Baetens

Skype
1Reactie
10 okt 2011 09:37
avatar
geheim ? moesten wij het weten ? of kan ze zelf niet zwijgen om op te vallen ? veel pretentie hé ! Huilend
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
screensaver Aarde bij nacht

MSN op Facebook

meer showbizz

verwante artikels